Kenia en Tanzania

Final Countdown

Lieve allemaal,

Nog iets meer dan een week en dan is het zo ver: mijn tweede avontuur van dit jaar gaat eindelijk van start!

Van besneeuwde bergen naar een droog, dor landschap en de skies zijn ingeruild voor een o zo hippe 'Ned's survivalgids'-backpack.De komende twee maanden verruil ik namelijk dit vertrouwde kikkerlandje om in Afrika te gaan ploegen en ploeteren.

Ik zal het vrijwilligerswerk in respectievelijk Kenia en Tanzania gaan doen. Onder het kopje 'profiel' staat iets uitgebreider beschreven wat mij de komende twee maanden te wachten zal staan. Dit zijn ook maar de grote lijnen die ik zelf uit de folder heb geplukt, want wat ik precies ga doen is ook voor mij nog één grote verrassing :)!

Gelukkig door Oostenrijk al een cursus 'welke dingen zijn totaal niet handig maar écht onmisbaar in het buitenland ' rijker, maar ik vrees dat ik ook bij dit avontuur mijn voorliefde voor het tostiapparaat en de waterkoker moet onderdrukken.

De eerste kriebels beginnen nu toch wel te komen en de gevreesde 'waar ben ik in godsnaam aan begonnen?' vragen banen ook al langzaam hun weg in mijn hoofd.

Desalniettemin sta ik echt te popelen om weg te gaan en ben ik er van overtuigd dat dit twee fantastische maanden gaan worden!

Ik hoop jullie via deze weblog regelmatig een kijkje in het Afrikaanse leven te geven en jullie mij in dat van het Nederlandse!

Dikke kus,

Lotte

tjeerd

Hee lot!
Wat leuk zeg! Ik zal hem in de gaten houden, je blog :)
Haha je tostiapparaat en waterkoker, anders neem je toch gewoon weer je dompelaar mee?
Groetjes (nu nog vanuit thailand) van Tjeerd

Marjon

Dan leg je je broodje kaas toch gewoon in de zon, heb je na een kwartiertje een heerlijke tosti ;)

Jan

Of laat je adres achter, dan vliegen we de tosti's gewoon in.
In ieder geval heel spannend allemaal, ook voor je daddie....
Maar het wordt ongetwijfeld weer een superervaring!!!
Xxx

Sasja

Leuk Lot!! Ik ben nu al benieuwd naar al je belevenissen & heb me ingeschreven voor je nieuwsbrief!;) veel plezier de komende week met inpakken enzo. Echt gaaf dat je dit gaat doen!!! En als je terug bent gaan we lekker het avontuur aan in de bergen haha:D veel plezier!!! Xxx

voordenker

Quel bon idee zo`n weblog. We zijn benieuwd naar joe avonturen. Qua tosti neem je toch gewoon dat ding me dat wij je zo even nog voor je verjaardag hebben gegeven! Hoewel in Afrika ken je gewoon 2 boterhammen met kaas ertussen in het zonnetje leggen! Gegroet De Voordenker

Opa Tjalling

Lieve Lotte; Ik ben blij dat we via je nieuwsbrieven op de hoogte kunnen blijven van je avonturen in het verre Afrika. Ik hoop dat het helemaal aan je verwachtingen zal voldoen en dat je een fijne tijd tegemoet gaat. Heel veel succes met alles en natuurlijk veel liefs ook van Tineke. Dubbele kus!

Kevin - Travel Active

Hoi Lotte!

Ik weet zeker dat je een bijzondere en geweldige tijd tegemoet gaat in Afrika. Ik ga je zeker volgen hier.

Als ik je niet meer spreek: GOEDE REIS!

Kevin

Jan

En ze is vertrokken! Een rare dag..... want hoe zou het gegaan zijn. Vanmiddag gehoord dat ze goed aangekomen is :-) Wel wat logische opstartprobleempjes: telefoon doet het niet :-( helft van de dollars vergeten mee te nemen (? zitten ze misschien toch ergens onder in een tas) en die anderen spreken alleen maar English....
Maar...... ze schrijft dat het kamp heeeeel mooi is!
Ofwel, ik ben al benieuwd naar de eerste echte verhalen.
Dikke kus voor Lotte xxxx

Jess

Gelukkig maar dat ik in Oostenrijk de waterkoker had gejat ;)
En voor thee zet je gewoon een kop water naast je broodje kaas! :D
Heel veel plezier, en ik las al dat je telefoon het niet doet dus zul je mijn smsje misschien wel pas halverwege je reis krijgen, of als je weer terug bent in NL, haha!
Ik blijf je volgen!!!

Jess